Word B2B Partner

Geen elektrische fietsen in je zaak, maar helemaal “verkocht” aan ons concept?

The perfect deal

Je hoeft geen volledig assortiment elektrische fietsen in je zaak uit te stallen om de fel gegeerde EZ-Ride artikelen te verdelen. Een paar vierkante meter POS-Ruimte kan al volstaan om je klanten slimme urban mobility oplossingen aan te bieden. Meer nog, je wordt er zelfs voor beloond om de EZ-Ride artikelen in the picture te zetten!

Wat we van onze B2B partners verwachten en wat we bieden

Je verdeelt geen elektrische fietsen of aanverwante producten, maar je bent wél de trotse eigenaar van een trendy hotspot op een toplocatie? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor een EZ-Ride B2B partnership.

Jij hoeft enkel wat vrije ruimte te voorzien voor een of enkele demo modellen, informatieve brochures en aantrekkelijk POS-materiaal. Vooral de flyers met de unieke korting code leg je best op een zichtbare plek.

Gaan jouw klanten na een bezoekje aan je zaak over tot een aankoop van stoere elektrische fietsen, fancy EZ Riders of coole EZ Steps via de EZ-Ride web shop en verzilveren ze daarbij ook hun korting code, dan levert jou dat een welverdiende verkoopcommissie op.

Een ander voorstel?

B2B partnerships zijn mogelijk in alle vormen. We luisteren dan ook graag naar jouw ideeën om een win-win situatie te creëren waarbij we de sterktes van onze beide bedrijven combineren. Tips, suggesties of zelfs al een concreet voorstel in gedachten? We zijn nu al enthousiast en vooral nieuwsgierig om van je te horen.

Bike shop owner?

Is jouw winkel de place-to-be voor tweewielers, driewielers of andere te gekke rides? Dan kijk je best even op onze dealer pagina wat een EZ-Ride dealership zoal omvat en wat het jou allemaal kan opleveren. Of ben je de trotse eigenaar van een heel ander type zaak of hotspot? Bekijk dan zeker even onze B2B Partner deals.

Even rekenen? 

Hoeveel de vrije ruimte in jouw zaak kan opbrengen of welke andere straffe deal we samen kunnen uitwerken? Laat het ons vooral ontdekken tijdens een vrijblijvend kennismakend gesprek in onze showroom in Oudenaarde of in jouw zaak.

LET’S TALK BUSINESS DOWNLOAD DE B2B FOLDER

EZ-Ride verovert de Belgische kust!

EZ-Ride opent een pop-up store in Knokke. De perfecte reden om een uitstap naar zee te plannen. De hele zomer lang, van 1 juli tot en met 31 augustus 2018 kan je onze rides bewonderen, huren of kopen aan zee. Bovendien trakteren we op tal van leuke acties en onweerstaanbare kortingen

Meer info