Voor bedrijven

Een interessant alternatief voor de klassieke bedrijfsfietsen

Multifunctioneel inzetbaar

De mogelijke toepassingen van elektrische steppen, e-bikes en e-riders zijn ronduit eindeloos. Pendelaars kiezen deze vervoersmiddelen bijvoorbeeld voor snel, milieubewust en doeltreffend woon-werkverkeer of als slim alternatief of aanvulling voor de klassieke firmawagens op korte en middellange afstand.

Op omvangrijke bedrijfsterreinen kunnen de e-rides eventueel de on-site bedrijfsfietsen vervangen. Autogarages kunnen hun klanten dan weer een elektrische step, EZ Rider of e-bike aanbieden als tijdelijke “vervangwagen” terwijl de auto hersteld wordt. En omdat de stijlvolle ontwerpen meteen in het oog springen, zijn het meteen de perfecte dragers voor een originele en opvallende marketingcampagne.

Je leest het, de elektrische vervoersoplossingen van EZ-Ride bieden niets dan voordelen voor particulieren en bedrijven en de e-rides zijn breed inzetbaar voor verschillende toepassingen

De perfecte oplossing voor on-site verplaatsingen

Voor on-site verplaatsingen op uitgestrekte bedrijfsterreinen of werkverkeer tussen nabijgelegen filialen, worden vaak traditionele elektrische bedrijfsfietsen ingezet. En terecht! Die elektrische bedrijfsfietsen leveren namelijk niets dan voordelen op voor de werknemers én voor het bedrijf.

 • sporten tijdens de werkuren houdt werknemers in topvorm en het maakt hen gelukkiger
 • beweging op de werkvloer verhoogt ook de concentratie en verlaagt het ziekteverzuim
 • tijd uitgespaard door snelle en doeltreffende verplaatsingen kan elders besteed worden
 • geen grote kosten en risico’s door uitbreiding wagenpark en/of parkeerinfrastructuur
 • het bedrijf zet de bewuste keuze voor een kleinere ecologische voetafdruk in de kijker
 • en al die andere mentale, sportieve, financiële en fiscale voordelen natuurlijk…

Maar moeten het eigenlijk elektrische fietsen zijn? De elektrische stepjes, riders en e-bikes van EZ-Ride bieden net dezelfde voordelen en voegen daar nog een stevige portie rijplezier aan toe ook! Zou jij ook niet liever steppen dan trappen? En ziet die EZ-Ride e-bike er toch niet net iets leuker uit dan de klassieke elektrische fiets? Net die coole uitstraling en de hoge fun factor van de EZ-Ride producten, maakt deze nieuwe generatie bedrijfsfietsen interessanter dan ooit.

Corporate branding met gepersonaliseerde wrapping

Natuurlijk kunnen we je e-rides ook personaliseren met je logo en bedrijfskleuren. Met een full colour bedrukte wrapping volgens jouw ontwerp is echt alles mogelijk. Je kan er herkenbare bedrijfsfietsen mee maken of opmerkelijke reclamedragers voor een commerciële boodschap die zeker in het oog zal springen. Of waarom geen limited edition reeks maken om te verloten? Laat je creativiteit maar de vrije loop!

Neem gerust even contact met ons op om enkele voorbeelden van gepersonaliseerde stepjes, bikes of riders en meer informatie over de mogelijkheden en tarieven voor jouw project te ontvangen.

Enkele ideeën

hotels, event planners & activiteiten aanbieders

 • een originele activiteit voor toeristen
 • extra bron van inkomsten bij verhuur
 • opvallende en originele reclamedrager

auto & fiets verhuurbedrijven, autogarages, …

 • meer keuze bieden in verhuur assortiment
 • alternatief voor klassieke vervangwagen

luchthavens, petrochemische bedrijven, ziekenhuizen, …

 • snelle, economische en ecologische on-site en on-campus verplaatsingen
 • personeel snel en efficiënt inzetbaar op verschillende filialen & gebouwen
 • ook geschikt voor indoor verplaatsingen in grote gebouwencomplexen

Iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

EZ-Ride partner of dealer worden, biedt heel wat voordelen

Resellers

Heb je een fietsenwinkel of verdeel je soortgelijke e-rides in jouw store? Ontdek hier hoe je EZ-Ride verdeler kan worden en welke voordelen je als preferred dealer geniet.

EZ-Ride dealer info

Partners

Je kan ook op een andere manier voordeel doen. Je kan bijvoorbeeld onze producten in de spotlight zetten in je zaak en een mooie verkoopcommissie verzilveren.

EZ-Ride partner deals

Even brainstormen?

Grote bestellingen, bedrijfsaankopen en partnerships op lange termijn beginnen bij EZ-Ride altijd met een goed gesprek. Neem gerust even contact op om een afspraak voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom in Oudenaarde of in jouw bedrijf te maken.