3 belangrijke tips als je niet wilt dat jouw step of fiets wordt gestolen!

Elektrische steps, scooters en fietsen zijn een gemakkelijke en efficiënte manier om je te verplaatsen in de stad, maar helaas zijn ze ook een populair doelwit voor dieven. Om te voorkomen dat je voertuig gestolen wordt, zijn er verschillende manieren om het te beveiligen.

Sloten zijn een van de meest gebruikte methoden om elektrische vervoersmiddelen te beveiligen. Er zijn verschillende soorten sloten beschikbaar, waaronder vouwsloten, U-sloten en kabelsloten. Kies het slot dat past bij jouw behoeften en zorg ervoor dat je het voertuig op een veilige plek parkeert. Merken zoals Abus en Kryptonite bieden hoogwaardige sloten die bestand zijn tegen weersomstandigheden en corrosie. Al deze sloten zijn te verkrijgen bij EZ Ride.

Een tracker is een apparaat dat je kunt bevestigen aan je elektrische step, scooter of fiets. Het apparaat gebruikt GPS om de locatie van het voertuig te volgen en stuurt een waarschuwing naar je telefoon als het voertuig wordt verplaatst zonder jouw toestemming. Merken zoals Tile en Trax bieden verschillende trackers die geschikt zijn voor elektrische vervoersmiddelen. Bij EZ Ride kan je ook terecht voor deze trackers.

Een alarmbox is een relatief nieuw type slot voor elektrische vervoersmiddelen en biedt een extra laag van beveiliging. Het bevat een bewegingssensor en een alarmsysteem dat afgaat als iemand probeert om jouw voertuig te verplaatsen zonder het slot te ontgrendelen. Een voorbeeld van een betrouwbare alarmbox is de ABUS Bordo Alarm, die ook te verkrijgen is bij EZ Ride.

3 belangrijke tips als je niet wilt dat jouw step of fiets wordt gestolen!

Naast deze beveiligingsmethoden is het ook belangrijk om je voertuig altijd op slot te zetten en het te parkeren op een veilige plek. Plaats het bijvoorbeeld in een fietsenrek of in een afgesloten ruimte.

Kortom, er zijn verschillende manieren om jouw elektrische step, scooter of fiets te beveiligen tegen diefstal. Kies de methode die past bij jouw behoeften en zorg ervoor dat je je voertuig altijd veilig en beschermd houdt. Vergeet niet dat al deze beveiligingsproducten te verkrijgen zijn bij EZ Ride. Zoek de producten die je nodig hebt om je elektrische vervoersmiddelen veilig te houden.

Bekijk ons aanbod