Blog

Events

See you @ EZ-Ride pop-up store in Knokke

Zon, zee, strand… Om nog meer van je verblijf aan de kust te genieten, mag een e-ride zeker niet ontbreken. Zo hop je moeiteloos van de ene badstad of beach bar naar de andere. In de EZ-Ride pop-up store in Knokke kan je onze e-rides komen testen, huren en kopen.

Lees Meer

Nieuws

EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs

Als je de E-Bike Challenge, Fiets- en Wandelbeurs of Mount Expo beurs komt bezoeken, moet je zeker even aan stand 58 passeren om de hippe EZ Ride vervoersmiddelen uit te testen en kans te maken op een gratis EZ Step.

Lees Meer

Nieuws

Elektrische rides veroveren Waasland Shopping Center

Wil je de super handige elektrische rides van EZ Ride eens uittesten? Dat kan! Op 23 en 24 februari 2018 kan je een EZ Step of EZ Rider testen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Lees Meer

Nieuws

EZ Ride op Velofollies 2018

Op Velofollies 2018 worden de EZ Rider, EZ Bike en EZ Step voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld in de Benelux. Kom jij onze EZ Riders ook bewonderen en uittesten?

Lees Meer

Nieuws

Wat EZ Ride in Gent uitspookt op dinsdag 30 januari 2018?

Op dinsdag 30 januari 2018 is de filmcrew van EZ Ride Gent aan het verkennen. Als jouw pad het onze zou kruisen, loont het zeker de moeite om ons even aan te spreken.

Lees Meer

Nieuws

A new ride in town!

Binnenkort kan je ook in onze straten met prima betaalbare, hippe en milieuvriendelijke vervoersmiddelen touren. De EZ Step, EZ Rider en EZ Bike zijn vanaf nu ook in de Benelux te koop.

Lees Meer