Bezoek EZ Ride op E-Bike Challenge 2018

Let’s take a ride!

Na Velofollies 2018 is het nu de beurt aan de bezoekers van E-Bike Challenge om de slimme alternatieve vervoersmiddelen van EZ Ride te leren kennen. Op zaterdag 10 en zondag 11 februari van 10:00 tot 17:00 u kan je ook hier de vele troeven van de EZ Rider, EZ Step en EZ Bike komen ontdekken. En ja hoor, aankomen mag en een testritje maken kan ook!

Praktische info

  • zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 telkens van 10:00 tot 17:00 u
  • De EZ Ride booth vind je op E-Bike Challenge in Flanders Expo Gent op stand 58.
  • Vergeet je niet om vooraf tickets te reserveren via de E-Bike Challenge website?

Wist je dat…

je E-Bike Challenge inkomticket je ook gratis toegang geeft voor de Fiets- en Wandelbeurs & Mount Expo die gelijktijdig op dezelfde locatie doorgaan?

Win een EZ Step!

Een bezoekje aan de EZ Ride stand op de E-Bike Challenge beurs is het perfecte moment om een selfie maken met je favoriete EZ Ride en zo kans te maken op een gratis EZ Step. Meer uitleg over de EZ-Step wedstrijd vind je op onze wedstrijdpagina.

Over dat testritje

E-Bike Challenge heeft uitdagende testcircuits met variabele ondergronden voorzien waarop je ook onze EZ Step, EZ Rider en EZ Bike kan uittesten. Zo kan je het rijcomfort, de acceleratie en de topsnelheid in een veilige indoor omgeving uitproberen. Een aanrader dus!

Maar opgelet!

Als je een testrit op het indoor E-Bike Challenge testparcours wil maken, lees je best nog even volgende aandachtspunten:

  • Je moet een testparcours voucher voorleggen voor elke testrit. Die vouchers kan je aanvragen via de E-Bike Challenge website en vervolgens een print-out meebrengen naar de beurs of je kan ter plaatse een testparcours voucher aanvragen bij een van de registratiebalies.
  • Het speed-pedelec en E-bike parcours zijn voorbehouden voor personen ouder dan 16 jaar. Ben je tussen 16 en 18 jaar oud, dan moet je een testparcours voucher voorleggen met handtekening van een volwassen ouder, voogd of toezichthouder. Elke minderjarige tester krijgt ook een oranje polsbandje om.
  • Op de testcircuits moet je altijd een fietshelm dragen, maar je kan desgewenst wel even een helm lenen op onze stand.

What’s next?

EZ Ride gaat op roadtrip in Vlaanderen zodat jij de super praktische EZ Step, EZ Rider en EZ Bike live kan bekijken én zelf kan uittesten. Waar en wanneer je de EZ Rides kan proberen?

EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs
EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs
EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs