Als je EZ Ride in Gent spot op 30 januari 2018…

Klaar? Actie!

Nu de gloednieuwe website live staat en de Facebook en Instagram pagina’s op volle toeren draaien, is het de hoogste tijd om aan onze Belgian Road Tour te beginnen. Na de geslaagde primeur op Velofollies 2018 staan er nog heel wat beurzen en events op de planning waar je de EZ Step, EZ Rider en EZ Bike in hoogst eigen persoon kan komen bewonderen en uittesten. Maar eerst starten we met een heuse foto en videoshoot waarbij EZ Ride Gent gaat verkennen.

Op dinsdag 30 januari 2018 kan je onze foto en video crew op de leukste plekjes in deze prachtige stad tegenkomen. Schrik dus niet als je ineens een knappe EZ Rider of EZ Step ziet passeren!

What’s in it for you?

Als je de EZ Ride crew tegenkomt, spreek ons dan gerust even aan. We hebben namelijk enkele extra EZ Steps en EZ Riders bij die je gratis kan uittestten. Vergeet je trouwens niet om meteen een leuke selfie maken om deel te nemen aan de EZ Step wedstrijd. Een leuke foto kan je een gratis EZ Step opleveren!

Find us!

We kunnen je niet op voorhand vertellen waar en wanneer je ons kan treffen. De EZ Ride filmcrew zal de hele dag lang op verschillende hotspots in Gent opduiken. Al zal je via de sociale media vast wel af en toe een hint zien verschijnen…

Wat EZ Ride in Gent uitspookt op dinsdag 30 januari 2018?