Blog

Terug

See you @ EZ-Ride pop-up store in Knokke

Welcome at the beach

Bij EZ-Ride kijken we nu al uit naar de zomervakantie. We openen zelfs een EZ-Ride pop-up store in het hippe Knokke. Daar kan je ons volledige gamma EZ Riders, EZ Steps en EZ Bikes uittesten, huren of kopen. Bovendien verwennen we jullie de hele zomer lang met toffe acties en zomerse prijzen. Het uitzicht op het Noordzeestrand krijg je er gratis bij!

Als je de EZ rides nog niet kent

Welkom in een nieuw tijdperk voor mobiliteit zonder files, uitlaatgassen en parkeerstress. Voor korte en middellange afstanden zijn onze elektrische rides het perfecte alternatief voor de wagen. Ze zijn milieubewust, zuinig, vlot wendbaar en knappe blikvangers in het straatbeeld. En daar stopt het troevenlijstje niet. Dankzij het slanke en opvouwbare design neem je ze overal mee naartoe. In de koffer van je wagen of taxi en op het openbaar vervoer. Last but not least: ze zijn geweldig fun om mee te rijden!

Het ideale vervoersmiddel aan de kust

 • Je kan je ride overal kwijt!
  Bye parkeerstress. Jij geraakt als eerste en zonder aanschuiven op de beach bar. Jij parkeert wél voor de deur en je kan dichtgevouwen EZ-Ride zelfs naast je strandstoel kwijt. Terwijl je vrienden aanschuiven heb jij tijd om voor hen al een drankje te bestellen of hen jaloers te maken met een selfie.
 • Badstad-hopping
  Geen betere manier om de kust te verkennen dan met de kusttram natuurlijk. De afstand van de halte tot aan de lokale hotspots hoef je niet eens te voet af te leggen. Je kan je e-ride namelijk compact dichtvouwen en op de tram meenemen zodat je in no-time op je bestemming bent.
 • Je bent op pad met een echte eyecatcher
  Schrik niet als je the talk of the town wordt! Je ride heeft een hip en trendy design en kleurtjes die meteen in het oog springen. Je zal ongetwijfeld moeten uitleggen waar je die geweldig ride gevonden hebt. Waar jij je ride ook gekocht hebt, de EZ-Ride pop-up store in Knokke is vlakbij.
 • Dagje kust met je vrienden
  In de EZ-Ride pop-up store in Knokke kan je ook EZ-rides huren. Ben je met een grote groep, contacteer ons dan op tijd om te reserveren. Zo ben je zeker dat jullie hippe vervoersmiddelen klaar staan voor vertrek.

Wat je nog wil weten over onze EZ-ride pop-up store in Knokke

 • Ons adres is Zeedijk Albertstrand 567, 8300 Knokke (ter hoogte van het Rubensplein)
 • Van 1 juli t/m 26/08/2018 zijn we telkens van maandag tot donderdag open tussen 12 en 18 u. Vrijdag, zaterdag en zondag verwelkomen we je tussen 12 en 19 u.
 • Op het einde van de zomer geven we 1 EZ Step helemaal gratis weg! Om kans te maken, spring je gewoon even binnen in onze store. Elke keer je een van onze e-rides huurt, maak je kans!
 • Verschillende BV’s maken deze zomer hun opwachting in onze pop-up store. Houd onze social media kanalen in de gaten voor het programma en maak kans op een meet & greet.

We zijn écht overal te vinden

Hotspot Gent

Je hebt het al door, deze zomer wordt de EZ-Ride pop-up store aan het Albertstrand in Knokke the place to be! Niet getreurd als je er niet zou geraken. Je kan namelijk ook naar onze Hotspot in Gent afzakken! Voor deze pop-up store werken we bovendien samen met verschillende andere partners van wie je ook super leuke artikelen kan ontdekken. Pipa socks, Your Next Jewel, Boijoux, Lot of Design zijn maar enkele van de klinkende namen die je na je bezoek zeker zal onthouden.

 • van 3 juli t/m 5 augustus 2018
 • Dampoortstraat 47, 9000 Gent
 • DI – ZA van 11 tot 18 u
 • Tijdens de Gentse feesten zijn we alle dagen open vanaf 11 u zonder vast sluitingsuur!

On the road

Ook elders in Vlaanderen zal je onze promo squad regelmatig voorbij zien snorren. Hou ze gerust tegen voor een praatje, een woordje uitleg, een testrit of een selfie.

Officiële partner Lokerse feesten

 • van 3 t/m 12 augustus 2018
 • bezoek onze EZ-ride stand
 • tal van speciale acties en prijzen

Zien we je aan de kust?

Een zomerse ride huren, testen of kopen? Dat kan online of in onze pop-up store in Knokke. Je vindt ons op de zeedijk. Waze naar Zeedijk Albertstrand 567, 8300 Knokke.

VRAGEN? SHOOT!