Verhuur

VERHUUR E-STEPS & E-SCOOTERS

PARTICULIER VERHUUR:

Altijd al eens ons mooie Gent willen verkennen op een andere manier? Graag eens wat sneller van punt A naar punt B willen gaan, zo ecologisch mogelijk binnen een zo kort mogelijke tijd? 

Elektrische steps zijn de manier om een stad te bezoeken of je te verplaatsen binnen de grotere stadsring. Een elektrische step is in no time opgeplooid en dus heel makkelijk mee te nemen als je een bezoekje wil brengen aan het Gravensteen of een lekker lokaal biertje wil proeven. 

Wil je eens uittesten hoe het voelt om een elektrische step te hebben, voor je erin investeert? Dan is het huren van een e-step de ideale manier om tot een besluit te komen!

Gezien onze gunstige locatie, midden in het centrum van Gent, op een steenworp van de iconische Veldstraat, is het echt easy peasy om een e-step te huren bij EZ Ride. Je kan een e-step huren van 1 uur tot 24 uur. Indien u een elektrische step wil huren voor een langere periode, gelieve contact op te nemen via het contactformulier onderaan.

1 uur: € 15
2 uur: € 25
4 uur: € 35
Volledige dag: € 45
Helm, slot en oplader kunnen voorzien worden.
Huren mogelijk tijdens onze openingsuren:

Dinsdag – donderdag: 10:00 – 18: 00
Vrijdag – zaterdag: 10:00 – 18:30

Zondag en maandag: enkel op afspraak ( vanaf huurperiodes van 2 uur)

E-STEP TOUR DOOR GENT

Gent verbaast en blijft verbazen, keer op keer. Zéker als je Gent verkent op een e-step!

EZ Ride biedt nu, in samenwerking met Ben’s Ghent, de allereerste e-step tour door Gent. Door de combinatie van flexibiliteit en snelheid is de elektrische step het perfecte vervoermiddel om Gent op een unieke manier te ontdekken. Zo ga je van het historische stadscentrum naar de minder toeristische uithoeken van deze grootstad, in 1 tour! 

Deze tour duurt 2,5 uur en je rijdt van het ene naar het andere bekende monument. Zo telt de tour maar liefst 21 Gentse highlights! Over tijdsefficiëntie gesproken! Er worden geregeld pauzes genomen en Ben verrast je met zijn charmante vertellingen en interessante weetjes! Daarbovenop word je ook nog getrakteerd met verschillende typisch Gentse lekkernijen.

Deze tour door Gent met de elektrische step start en eindigt in ons EZ Ride-filiaal, vindt elke dag plaats van 10h tot 12.30h of op afspraak, kan geboekt worden voor een groep van 2 tot 8 personen en de prijzen beginnen al vanaf 49,95 EUR per persoon.

Voor meer informatie, klik hier: https://www.bensghent.be/e-step-tours/ 

Contacteer ons:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.