Over Ons

BIJ EZ-RIDE LIGT DE FOCUS HELEMAAL OP
SLIMME ALTERNATIEVE VERVOERSMIDDELEN

Alleen door alternatieve vervoersmiddelen doeltreffend, budgetvriendelijk en fun te maken, kunnen we een antwoord bieden op het complexe mobiliteitsvraagstuk..

Een hot topic

Urban mobility is de uitdaging van de toekomst. Het circulatieplan in Gent, de lage-emissiezone in Antwerpen, het zijn maar enkele voorbeelden van onze constante zoektocht naar een nieuwe visie op ons verkeersbeleid. Minder files en meer aandacht voor het milieu, daar draait het allemaal om, maar hoe gaan we die ambitieuze targets halen?

Net op die vraag wil EZ-Ride een antwoord bieden. Dat doen we door alternatieve vervoersmiddelen aan te bieden die onze verplaatsingen sneller, leuker, efficiënter en milieuvriendelijker maken. Waarom zou je anders Koning Auto laten staan?

Je kan de EZ Riders gebruiken als alternatief voor de wagen of als aanvulling. De EZ steps en EZ Riders passen namelijk perfect in de koffer zodat je buiten de stad kan parkeren en de rest van het traject in stijl kan afleggen. De rides zijn ook ultra compact en licht in gewicht waardoor je ze even gemakkelijk kan meenemen op trein, tram, bus of metro en zelfs op reis! Zo hoef je  je vakantiebudget niet onnodig aan dure taxi’s en/of huurauto’s te besteden.

De EZ Riders, EZ Steps en EZ Bikes van EZ-Ride scoren op alle vlakken. Ze zijn economisch, ecologisch, easy, efficiënt en esthetisch. Alles wat je van alternatieve vervoersmiddelen verwacht dus, maar ook de fun factor werkt duidelijk drempelverlagend.

In hippe grootsteden zoals Miami en Parijs zijn e-rides al een vertrouwd beeld in de straten. Ook internationale sterren en influencers zetten hun dure wagens steeds vaker aan de kant voor een ecologisch verantwoord alternatief. Doen we dat binnenkort ook in onze straten?

Over EZ-Ride

Je leest het. EZ-Ride is een ambitieus bedrijf met een duidelijke missie en een op en top Belgisch verhaal. Je hoeft dus niet te twijfelen om jouw urban mobility oplossingen via EZ-Ride te bestellen. Je bent bij een professionele en betrouwbare leverancier aanbeland die je in je eigen taal adviseert en al je vragen met plezier beantwoordt via telefoon, e-mail of live in onze showroom na afspraak. Je kan dan meteen de EZ Ride artikelen bewonderen, voelen en uitproberen op ons test circuit.

Stel ons je vragen

Zo maken we het verschil

  • Online verkoop, maar ook persoonlijk advies bij professionele dealers.
  • Heb je een vraag of wil je wat extra uitleg? Stuur ons maar een berichtje!
  • Onze duidelijke prijzenstrategie garandeert je altijd en overal dezelfde prijs.
  • CE-gekeurde artikelen met elektromotors en batterijen van topfabrikanten.
  • Geen massa productie, wel made-to-order met focus op kwaliteit.

VIND EEN DEALER IN JE BUURT