Dealer locator

Waar ga jij je EZ Rider, e-bike of e-step kopen?

Je kan je e-step online kopen of bij een vertrouwde shop in jouw buurt

Helemaal overtuigd van de vele troeven van de EZ-Ride producten en kan je niet wachten om met je slimme en milieuvriendelijke ride te gaan touren? Dan kan je meteen een EZ Rider, e-bike of e-step kopen via deze EZ-Ride web shop. Enkele muisklikken volstaan om je hippe ride te bestellen.

Wil je je toekomstige vervoermiddel toch eerst persoonlijk komen bewonderen, aanvoelen en uittesten? Kan perfect! Je kan namelijk ook je EZ Rider, e-bike of e-step kopen bij een fysiek verkooppunt. Wie onze preferred dealers zijn en waar je de dichtstbijzijnde EZ-Ride verkooppunt kan vinden? Dat ontdek je hier.

contacteer ons om te weten wie jouw lokale dealer is

Bij onderstaande partners kan je de EZ Ride van dichtbij bewonderen, testen én kopen. Bestellen kan je ook doen je via onze webshop.

 • EZ Ride Pop Up Store Knokke (1 april 2019 t.e.m 31 augustus 2019)
  Zeedijk Albertstrand 567, 8300 Knokke
 • EZ Ride Pop Up Store Oostende (1 juni 2019 t.e.m 31 augustus 2019)
  Wittenonnenstraat 53, 8400 Oostende
 • EZ Ride Showroom Oudenaarde (enkel op afspraak)
  Nestor De Tiérestraat 152C, 9700 Oudenaarde
 • Garage Van Hoe & Zonen
  Grotesteenweg-Zuid 43, 9052 Gent
 • Fietsen Martens
  Sint-Truidersteenweg 513, 3500 Sint-Lambrechts-Herk
 • Denc Design
  Brusselsestraat 214, 3000 Leuven
 • The Showboat
  Veldstraat 75, 9000 Gent
 • Beachshop
  Zeedijk 23, 8660 De Panne
 • E-mobile
  Adegemstraat 14, 2800 Mechelen
 • Powergrid
  Molsekiezel 203, 3920 Lommel
 • Plum Oostende Bvba
  Schippersstraat 40-42, 8400 Oostende

Of kom je langs in de EZ-Ride showroom in Oudenaarde?

Je bent ook altijd welkom in de EZ-Ride showroom in Oudenaarde om een testritje te maken en al je vragen te stellen. Alleen maak je daarvoor wel best een afspraak om zeker niet voor een gesloten deur te belanden. We zijn nu eenmaal vaak op klantenbezoek met onze e-rides en toegegeven… Als we op dreef zijn, durven we de route weleens ietsje langer maken dan strikt noodzakelijk.

Jouw shop ook op de kaart?

Heb je een fietsenwinkel of een trendy hotspot waar bezoekers voor andere diensten en producten naar afzakken? Dan kijk je best even naar onze EZ-Ride dealership of B2B partnership formules. Wil je meer over deze formules weten, dan maken we graag een afspraak voor een kennismakende babbel in onze showroom of in jouw zaak.

NEEM JE EVEN CONTACT OP?

EZ-Ride verovert de Belgische kust opnieuw!

EZ-Ride opent deze zomer 2 pop-up store, in Knokke én Oostende.
De perfecte reden om een uitstap naar zee te plannen. De hele zomer lang, van 1 juni tot en met 31 augustus 2019 kan je onze rides bewonderen, huren of kopen aan zee. Bovendien trakteren we op tal van leuke acties en onweerstaanbare kortingen!

Voor reservaties, vragen of openingsuren kan u ons altijd een mailtje sturen op hello@ezride.be of via onze sociale media @ezridebenelux om zeker te zijn.

check zeker onze openingsuren-dagen!

Sounds great?