Heb jij ooit gedroomd van een elektrische fiets of een EZ Rider, maar vond je de prijs net iets te hoog? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! EZ Ride geeft namelijk 1 elektrische fiets en 1 EZ Rider weg! Ja, je leest het goed, gratis! Hoe leuk is dat? Daarnaast geven we nog 4 DUO e-steps verhuren weg om een dagje Gent te ontdekken!

Het enige wat je hoeft te doen, is deelnemen aan onze wedstrijd op onze website. Vul het formulier in en wie weet word jij de gelukkige winnaar van een elektrische fiets of een EZ Rider. Maar wacht, er is meer! Als je ons op social media volgt op @ezridebenelux, krijg je zelfs een extra kans om te winnen. Hoe cool is dat?

De wedstrijd loopt van 1 april (no joke!) tot en met 30 april. 6 winnaars worden random gekozen via onze socials en de inzendingen via onze site. Jullie worden in onze showroom in Gent samen uitgenodigd voor een kleine quiz én iedereen gaat met 1 prijs naar huis!

Ik wil winnen!

WIN! 1 EZ bike en een 1 EZ Rider én 4 duo verhuren!

We weten allemaal hoe handig een elektrische fiets kan zijn, vooral als je lange afstanden moet afleggen of als je geen zin hebt om te zweten op je weg naar het werk. En een EZ Rider is gewoon de ultieme manier om jezelf te verplaatsen zonder je zorgen te maken over het verkeer.

De wedstrijd loopt tot 30 juni, dus je hebt nog genoeg tijd om deel te nemen en je kans te wagen. Wie weet word jij wel de trotse eigenaar van een elektrische fiets of EZ Rider. Het enige wat je moet doen, is meedoen aan onze wedstrijd en ons volgen op social media.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in! Wie weet brengt de zomer wel extra geluk in jouw leven en wordt jij de gelukkige winnaar van een elektrische fiets of EZ Rider!

Vul onderstaand formulier in om kans te maken

WIN! 1 EZ bike en een 1 EZ Rider én 4 duo verhuren!
Receive newsletter
Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.