EZ-rent

Gent altijd al eens willen verkennen op een unieke manier? Bij EZ Ride kan je elektrische steps en scooters huren om door de Gentse stad te cruisen. Onze kwaliteitsvolle steps en EZ Riders bezorgen je een hele dag rijplezier in de gezellige stad. Geniet van een ontspannen ritje langs het water aan de Coupure en bewonder de historische gebouwen in de binnenstad vanop je e-step of EZ Rider.

Huur een e-step

Waarom een elektrische step huren in Gent bij EZ Ride?

Een bezoekje aan Gent gepland? Dan is een elektrische step huren de ideale uitstap. EZ Ride bevindt zich in hartje Gent op een steenworp van de Veldstraat, de perfecte locatie om je dag te starten en te eindigen.

Met een e-step verplaats je je makkelijk en snel door de Gentse stad. Wie Gent helemaal wil verkennen, heeft op het einde van de dag dus geen last van vermoeide benen. Bovendien plooi je de elektrische step eenvoudig op en kan je ze meenemen bij een bezoekje aan het Gravensteen bijvoorbeeld.

Een e-step huren kan bij EZ Ride voor een hele dag of zelfs voor meerdere dagen. In vergelijking met de uurprijzen voor een deelstep, is een elektrische step huren bij EZ Ride in Gent een pak voordeliger.

Organiseer je een teambuilding, vrijgezellenfeest of een familie-uitstap? Huur eens een elektrische step in Gent. Samen door de stad cruisen en nieuwe plaatsen ontdekken is de ideale activiteit in groep, fun gegarandeerd!

Wil je je medewerkers een memorabele teamdag bezorgen? Dan is een ritje met de e-step door de Gentse stad de perfecte activiteit. Je leert je collega’s beter kennen, geniet van mooie uitzichten en je bent actief bezig. Stippel zelf een persoonlijke route uit of boek een tour door de stad met een Gentse gids. Is Gent net iets te ver voor jou en je medewerkers? Dan kan je ook e-steps huren en laten leveren bij jou in de buurt. Daarvoor kan je een offerte op maat aanvragen.

Op zoek naar een unieke activiteit op je event? Laat je bezoekers een ritje met een e-step maken, organiseer een groepsrit of bied elektrische steps aan als transportmiddel tussen de parking en de eventlocatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten hoeveel e-steps je wil huren voor welke periode en op welke locatie je event doorgaat. Wij bezorgen je dan een offerte op maat.

Als je twijfelt om een e-step te kopen, kan je er eerst een huren. Een elektrische step huren in Gent geeft je de mogelijkheid om ze uitgebreid uit te testen. Leg bijvoorbeeld eens je dagelijkse traject naar het werk af en ervaar hoe dat voelt. Of rijd ermee door de stad en ondervind hoe snel je van de ene plek naar de andere rijdt. Je kan onze e-steps huren voor 1 uur, 2 uur, 4 uur, een volledige dag of meerdere dagen. Kies de tijd die je nodig hebt om de elektrische step uit te testen en geniet van je ritje.

EZ-rent

Onze tarieven

1 uur € 15 per persoon
2 uur € 25 per persoon
4 uur € 35 per persoon
Volledige dag € 45 per persoon

Een EZ Rider, E-bike of e-step huren kan makkelijk tijdens de openingsuren van onze winkel:

Dinsdag, woensdag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur

Maandag is de winkel gesloten. Een elektrische step, scooter of fiets huren om de Gentse stad in te trekken kan ook buiten de openingsuren en op de sluitingsdagen, stuur ons een mailtje op hello@ezride.be

Maak een afspraak om een elektrische step te huren in Gent

Contactformulier

Receive newsletter
Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
EZ-rent

Guided e-tours

Ken je de Gentse stad niet? Tijd om daar verandering in te brengen. Boek een e-tour door de stad en ervaar de charme van Gent. Een gids toont je alle bekende plekjes en neemt je mee door de geschiedenis van de stad. Bewonder de drie torens, rijd door het Graffitistraatje en proef een Gents Neuzeke op de Groentenmarkt. Dankzij onze e-steps verken je Gent in een paar uur tijd, over efficiëntie gesproken. Daarna heb je nog een hele namiddag de tijd om door de gezellige winkelstraatjes te keuvelen of een museum te bezoeken.

Boek een e-tour

EZ Ride organiseert de e-tours in samenwerking met erkende gidsen. De e-tour start om 10 uur aan onze winkel op de Nederkouter en eindigt om 12.30 uur op dezelfde plaats. Je kan een e-tour boeken voor groepen van 2 tot 8 personen. Zijn jullie met meer? Contacteer ons of stuur een mail naar hello@ezride.be

  • e-step van Segway
  • snelcursus e-steppen
  • beschermende helm
  • 2 Gentse lekkernijen
  • flesje water
  • regenponcho of zonnecrème, afhankelijk van het weer
EZ-rent

Gent ontdekken op een andere manier?

Met de e-steps van EZ Ride zoef je een hele dag door Gent en verken je de stad vanuit een nieuw perspectief.

Huur een e-step