We kennen het allemaal: je hebt net een nieuwe elektrische step gekocht van een bekende fabrikant, maar na een paar weken begint de step al gebreken te vertonen. Het is een frustrerende ervaring en kan een dure grap worden als je het probleem niet op tijd oplost. Daarom raden we aan om je elektrische step te kopen bij een specialist zoals EZ Ride, waar je zeker bent van een goede kwaliteit en service.

Maak meteen een afspraak

Jouw e-step kapot of nood aan herstel, wat nu?!

Bij EZ Ride zijn we gespecialiseerd in elektrische vervoersmiddelen en hebben we jarenlange ervaring in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van elektrische steps. We weten wat werkt en wat niet werkt als het gaat om elektrische steps, en we werken alleen met gerenommeerde fabrikanten die kwaliteitsvolle producten aanbieden.

Een van de grootste problemen waar we vaak mee te maken krijgen bij het herstellen van elektrische steps zijn platte banden. Dit is een veelvoorkomend probleem, vooral als de step veel wordt gebruikt op oneffen terrein. Gelukkig hebben we bij EZ Ride de nodige kennis en expertise om het probleem snel op te lossen, binnen 3 werkdagen! Bovendien krijg je bij ons vervangsteps, zodat je mobiel blijft terwijl we je step repareren.

Lees meer over onze services

Jouw e-step kapot of nood aan herstel, wat nu?!

Een ander veelvoorkomend probleem bij elektrische steps zijn kapotte remmen. Dit is een gevaarlijk probleem, vooral als je in drukke steden rijdt. Maar maak je geen zorgen, onze ervaren technici hebben de nodige kennis om dit probleem snel en efficiënt op te lossen.

Batterijproblemen zijn ook een veelvoorkomend probleem bij elektrische steps. Dit kan variëren van een te snel leeglopende batterij tot een batterij die helemaal niet meer oplaadt. Bij EZ Ride hebben we de nodige expertise om deze problemen op te lossen en de levensduur van je batterij te verlengen.

Jouw e-step kapot of nood aan herstel, wat nu?!

Naast het herstellen van elektrische steps bieden we bij EZ Ride ook gratis onderhoud voor je step na aankoop, en krijg je voorrang bij het herstellen van je step als je deze bij ons hebt gekocht. Ook profiteer je van andere voordelen, zoals een uitgebreide garantie en gratis advies over het onderhoud van je step.

Kortom, als je op zoek bent naar een elektrische step die lang meegaat en die je veel plezier en gemak zal bieden, dan raden we aan om deze te kopen bij een specialist zoals EZ Ride. We hebben de nodige kennis, ervaring en expertise om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je je step snel weer kunt gebruiken.

Bekijk ons aanbod