Als je rijdt op een elektrische step of fiets, is het dragen van een helm essentieel voor je veiligheid. Hoewel het dragen van een helm niet verplicht is in sommige landen, is het belangrijk om te onthouden dat het beschermen van je hoofd tegen een mogelijke impact of ongeval van vitaal belang is.

Bekijk ons aanbod

Is een helm nodig, en welke helmen zijn nu de beste?

Bij EZ Ride werken we met kwalitatieve smart helmen die zijn ontworpen om je veiligheid te garanderen. Deze helmen bevatten slimme functies zoals verlichting, richtingaanwijzers en zelfs een ingebouwde camera. Maar belangrijker nog, deze helmen bieden ook de nodige bescherming bij een mogelijke impact of val.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle helmen hetzelfde zijn. Er zijn verschillende soorten helmen beschikbaar en sommige zijn beter geschikt voor elektrische steps en fietsen dan andere. Bij EZ Ride hebben we een breed assortiment aan helmen, waaronder de Lival Smart Helm en de Closca Opvouwbare Helm. Al onze helmen zijn getest en voldoen aan de nodige veiligheidsnormen.

Is een helm nodig, en welke helmen zijn nu de beste?

Als je een helm kiest, moet je ervoor zorgen dat deze past en comfortabel zit. Een helm die niet goed past, biedt mogelijk niet de nodige bescherming in geval van een ongeval. Het is ook belangrijk om te weten wanneer je een helm moet vervangen. Als de helm bijvoorbeeld is gevallen of als er zichtbare schade aan de helm is, moet je deze vervangen om de veiligheid te garanderen.

Bij EZ Ride kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste helm en deze op maat aanpassen voor een perfecte pasvorm. We bieden ook testritten aan, zodat je de helm kunt uitproberen voordat je deze aanschaft.

Kortom, het dragen van een helm op een elektrische step of fiets is cruciaal voor jouw veiligheid. Bij EZ Ride werken we met kwalitatieve smart helmen die allemaal getest kunnen worden. Laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste helm voor jouw behoeften en geniet van een veiligere rijervaring.

Bekijk ons aanbod