Blog

Events

See you @ EZ-Ride pop-up store in Knokke

Zon, zee, strand… Om nog meer van je verblijf aan de kust te genieten, mag een e-ride zeker niet ontbreken. Zo hop je moeiteloos van de ene badstad of beach bar naar de andere. In de EZ-Ride pop-up store in Knokke kan je onze e-rides komen testen, huren en kopen.

Lees Meer

Nieuws

Hoeveel je met een EZ Rider kan besparen op vervoer

Waarom te veel betalen als dat niet moet? Door elektrisch te rijden kan je stevig besparen op vervoer en mobiliteit. Die zuurverdiende centjes kan je vast wel aan leukere zaken spenderen. Reken je even mee hoeveel extra budget een EZ Rider, EZ Bike of EZ Step kan opleveren?

Lees Meer

Nieuws

Gaan we in de toekomst allemaal elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Nu en later, want de overheid blijft het gebruik van e-rides verder stimuleren. Waarom je niet hoeft te twijfelen om een EZ Rider of EZ Step aan te schaffen en wat de toekomst allemaal brengt?

Lees Meer

Nieuws

Naar het werk zonder auto? Gemakkelijker dan je denkt!

Een oplossing voor het fileleed en ondertussen ook nog even het milieu redden? Met de EZ Rider kom je goedgezind, op tijd en zonder druppel zweet op je werk aan. Wedden dat je collega’s binnenkort ook uitkijken naar hun ritjes van en naar het werk zonder auto?

Lees Meer

Nieuws

Over de wetgeving, fiscaliteit en premies voor e-bikes en elektrische scooters

Voor je woon werkverkeer zijn elektrische fietsen en e-scooters sowieso een interessante keuze. Minder fileleed en een pak minder parkeerstress. Binnenkort wordt de keuze voor elektrische scooters en e-bikes echter ook op fiscaal vlak extra aangemoedigd.

Lees Meer

Nieuws

E-ride kopen? 7 redenen om niet langer te twijfelen

Een slimme e-ride kopen? Daar zijn ontzettend veel goede argumenten voor. We zetten alvast de 7 voornaamste aankoopredenen van andere EZ Ride gebruikers voor je op een rijtje. Kan jij nog een extra drijfveer bedenken?

Lees Meer

Nieuws

Wanted: enthousiaste studenten voor vet coole vakantiejob voor zomer 2018

Wedden dat je vrienden jaloers zullen zijn op jouw vakantiejob voor zomer 2018 als jij de EZ Ride Summer promojob beethebt?

Lees Meer