Blog

Nieuws

Over de wetgeving, fiscaliteit en premies voor e-bikes en elektrische scooters

Voor je woon werkverkeer zijn elektrische fietsen en e-scooters sowieso een interessante keuze. Minder fileleed en een pak minder parkeerstress. Binnenkort wordt de keuze voor elektrische scooters en e-bikes echter ook op fiscaal vlak extra aangemoedigd.

Lees Meer

Nieuws

E-ride kopen? 7 redenen om niet langer te twijfelen

Een slimme e-ride kopen? Daar zijn ontzettend veel goede argumenten voor. We zetten alvast de 7 voornaamste aankoopredenen van andere EZ Ride gebruikers voor je op een rijtje. Kan jij nog een extra drijfveer bedenken?

Lees Meer

Nieuws

Wanted: enthousiaste studenten voor vet coole vakantiejob voor zomer 2018

Wedden dat je vrienden jaloers zullen zijn op jouw vakantiejob voor zomer 2018 als jij de EZ Ride Summer promojob beethebt?

Lees Meer

Nieuws

EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs

Als je de E-Bike Challenge, Fiets- en Wandelbeurs of Mount Expo beurs komt bezoeken, moet je zeker even aan stand 58 passeren om de hippe EZ Ride vervoersmiddelen uit te testen en kans te maken op een gratis EZ Step.

Lees Meer

Nieuws

Elektrische rides veroveren Waasland Shopping Center

Wil je de super handige elektrische rides van EZ Ride eens uittesten? Dat kan! Op 23 en 24 februari 2018 kan je een EZ Step of EZ Rider testen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Lees Meer

Nieuws

EZ Ride op Velofollies 2018

Op Velofollies 2018 worden de EZ Rider, EZ Bike en EZ Step voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld in de Benelux. Kom jij onze EZ Riders ook bewonderen en uittesten?

Lees Meer

Nieuws

Wat EZ Ride in Gent uitspookt op dinsdag 30 januari 2018?

Op dinsdag 30 januari 2018 is de filmcrew van EZ Ride Gent aan het verkennen. Als jouw pad het onze zou kruisen, loont het zeker de moeite om ons even aan te spreken.

Lees Meer