Blog

Events

See you @ EZ-Ride pop-up store in Knokke

Zon, zee, strand… Om nog meer van je verblijf aan de kust te genieten, mag een e-ride zeker niet ontbreken. Zo hop je moeiteloos van de ene badstad of beach bar naar de andere. In de EZ-Ride pop-up store in Knokke kan je onze e-rides komen testen, huren en kopen.

Lees Meer

Nieuws

Gaan we in de toekomst allemaal elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Nu en later, want de overheid blijft het gebruik van e-rides verder stimuleren. Waarom je niet hoeft te twijfelen om een EZ Rider of EZ Step aan te schaffen en wat de toekomst allemaal brengt?

Lees Meer

Nieuws

Over de wetgeving, fiscaliteit en premies voor e-bikes en elektrische scooters

Voor je woon werkverkeer zijn elektrische fietsen en e-scooters sowieso een interessante keuze. Minder fileleed en een pak minder parkeerstress. Binnenkort wordt de keuze voor elektrische scooters en e-bikes echter ook op fiscaal vlak extra aangemoedigd.

Lees Meer

Nieuws

E-ride kopen? 7 redenen om niet langer te twijfelen

Een slimme e-ride kopen? Daar zijn ontzettend veel goede argumenten voor. We zetten alvast de 7 voornaamste aankoopredenen van andere EZ Ride gebruikers voor je op een rijtje. Kan jij nog een extra drijfveer bedenken?

Lees Meer

Nieuws

Wanted: enthousiaste studenten voor vet coole vakantiejob voor zomer 2018

Wedden dat je vrienden jaloers zullen zijn op jouw vakantiejob voor zomer 2018 als jij de EZ Ride Summer promojob beethebt?

Lees Meer

Nieuws

EZ Ride op E-Bike Challenge 2018 beurs

Als je de E-Bike Challenge, Fiets- en Wandelbeurs of Mount Expo beurs komt bezoeken, moet je zeker even aan stand 58 passeren om de hippe EZ Ride vervoersmiddelen uit te testen en kans te maken op een gratis EZ Step.

Lees Meer

Nieuws

Elektrische rides veroveren Waasland Shopping Center

Wil je de super handige elektrische rides van EZ Ride eens uittesten? Dat kan! Op 23 en 24 februari 2018 kan je een EZ Step of EZ Rider testen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.

Lees Meer

EZ-Ride verovert de Belgische kust!

EZ-Ride opent een pop-up store in Knokke. De perfecte reden om een uitstap naar zee te plannen. De hele zomer lang, van 1 juli tot en met 31 augustus 2018 kan je onze rides bewonderen, huren of kopen aan zee. Bovendien trakteren we op tal van leuke acties en onweerstaanbare kortingen

Meer info