Bij EZ Ride Gent zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de beste service en oplossingen te bieden. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste partnerschap met Personal Bike Lease aan te kondigen! Dit betekent dat particuliere leasing van onze hoogwaardige elektrische fietsen nu mogelijk is bij EZ Ride Gent.

Waarom deze samenwerking?

We krijgen vaak de vraag van klanten of particuliere leasing van onze elektrische fietsen een optie is. Tot nu toe konden we deze wens niet vervullen, maar daar komt nu verandering in. Dankzij onze samenwerking met Personal Bike Lease kunnen we eindelijk aan deze vraag voldoen.

Wat betekent dit voor jou?

Met het nieuwe leaseprogramma kun je genieten van alle voordelen van een elektrische fiets zonder de noodzaak om deze in één keer aan te schaffen. Hier zijn enkele van de voordelen:

  • Betaalbare Maandelijkse Betalingen: Je kunt nu een elektrische fiets leasen tegen een vast maandelijks tarief, wat je helpt om je budget beter te beheren.
  • Geen Hoge Aankoopkosten: Geniet van de nieuwste elektrische fietsen zonder een grote initiële investering.
  • Volledige Ondersteuning en Service: Personal Bike Lease biedt uitgebreide ondersteuning, inclusief onderhoud en reparaties, zodat je altijd zorgeloos kunt rijden.
  • Flexibele Leaseopties: Kies een leaseperiode die bij jou past en rijd met de zekerheid van flexibele voorwaarden.
EZ Ride Gent start particuliere leasing in samenwerking met Personal Bike Lease!

Hoe werkt het?

  1. Kies je Fiets: Bezoek onze winkel in Gent en kies uit ons brede assortiment elektrische fietsen.
  2. Leaseoptie Selecteren: Samen met een specialist van Personal Bike Lease bespreken we je behoeften en kiezen we de beste leaseoptie voor jou.
  3. Rij Zorgeloos: Na het afronden van de papierwerk, kun je direct genieten van je nieuwe elektrische fiets zonder zorgen over onderhoud en reparaties.

Waarom kiezen voor EZ Ride Gent en Personal Bike Lease?

Bij EZ Ride Gent streven we naar klanttevredenheid door hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Personal Bike Lease deelt deze visie en heeft een bewezen staat van dienst in het aanbieden van flexibele en betaalbare leaseoplossingen. Door onze krachten te bundelen, bieden we je de beste ervaring op twee wielen.

Bezoek ons vandaag nog!

Kom langs bij EZ Ride Gent om meer te weten te komen over ons nieuwe leaseprogramma. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte elektrische fiets.

Dankzij ons nieuwe partnerschap met Personal Bike Lease is het nu makkelijker dan ooit om op een elektrische fiets van EZ Ride Gent te rijden. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

EZ Ride Gent Je partner in duurzame en efficiënte mobiliteit

Personal Bike Lease Flexibele en betaalbare leaseoplossingen voor iedereen

Bezoek ons vandaag nog en ontdek de toekomst van fietsen met EZ Ride Gent en Personal Bike Lease!