Milieuvriendelijke vervoersmiddelen van EZ Ride vanaf nu ook in België!

Getest en goedgekeurd in het buitenland

De nood aan betaalbare, energiezuinige en milieuvriendelijke vervoersmiddelen neemt almaar toe. Logisch, want we hebben nog nooit zo lang in de files gestaan, het leven wordt alsmaar duurder en ons klimaat staat onder druk. Elektrische fietsen, en elektrische of hybride wagens zijn dan ook erg in trek. Binnenkort kan je je echter ook op een heel andere manier verplaatsen.

In hippe grootsteden als Miami en Parijs zijn de elektrische vouwstep, e-scooter en de stoere e-bike al een vertrouwd beeld in de straten. Zelfs internationale sterren verplaatsen zich steeds vaker met deze milieuvriendelijke vervoersmiddelen in plaats van met hun peperdure luxewagens. En vanaf nu zijn deze hippe, leuke en ecologisch verantwoorde rides ook bij ons verkrijgbaar!

A new ride in town!

EZ Ride Benelux in de startblokken

EZ Ride zal de elektrische vouwstep (EZ Step), een elektrische scooter (EZ Rider) en een stoere e-bike (EZ Bike) verdelen. Deze prima betaalbare en milieuvriendelijke vervoersmiddelen zal je zowel online als in fysieke verdeelpunten kunnen kopen. De website staat live, er staan social media pagina’s klaar op Facebook en Instagram en de ook de eerste beurzen en events staan in de agenda. Alles voor een kick-start dus.

Wat er zo bijzonder is aan deze EZ Rides?

De EZ Rides hebben alles wat je van slimme alternatieve vervoersmiddelen verwacht en meer. Je bent in geen tijd op je bestemming en dat zonder files of parkeerstress. Je kan je compacte ride overal mee naartoe nemen (op trein/tram/bus, het vliegtuig, in de koffer van je wagen) en hem eender waar wegbergen. En het is ook pure fun om met deze hippe rides rond te cruisen natuurlijk.

  • energiezuinig en milieuvriendelijk
  • licht, compact & plaatsbesparend
  • elegant, tijdloos en trendy design
  • betaalbaar en kostenbesparend
  • ultiem rijcomfort met fun factor
  • diverse functionaliteiten en opties
  • mobiele oplossing (opvouwbaar)
A new ride in town!

Het zijn trouwens niet alleen leuk uitziende, betaalbare en milieuvriendelijke vervoersmiddelen, maar ook opvallende blikvangers die je voor diverse marketingdoeleinden kan inzetten.

Stay tuned!

Hoe leuk, ecologisch verantwoord en budgetvriendelijk de EZ Rides precies zijn en waarom ook jij absoluut een EZ Rider in huis wil halen? Kom gerust eens een testrit maken om zelf de EZ Ride experience te beleven. See you soon?