De EZ Rider als ultieme work buddy

Ben jij die files naar het werk ook zo beu? Zou je graag het openbaar vervoer nemen, maar ligt jouw werkplaats nét iets te ver van het station om het laatste stukje te voet te overbruggen? En wil je liever niet bezweet en hijgend voor je baas verschijnen alvorens de werkdag aan te vatten? Dan is de EZ Rider jouw friend in need, friend indeed! Deze elektrische ride brengt je namelijk in een mum van tijd naar het werk zonder auto en dat zonder stress of zware inspanning.

De elektrische fiets voorbij gesneld

Zeg niet zomaar elektrische fiets tegen een EZ Rider. Met een gewone e-bike lever je ook nog steeds een (minieme) inspanning. Zonder jouw trappende beentjes geraak je geen meter vooruit. Bovendien zijn de klassieke elektronische fietsen vooral ontworpen voor functionele doeleinden en is de look van onderliggend belang. De EZ Rider schakelt echter een versnelling hoger. Zowel wat comfort als design betreft.

A friend with many benefits

Naast het volledig automatische karakter – én dus ultieme comfort – biedt de EZ Rider nog heel wat andere voordelen. De bijzonder elegante en hippe uitstraling bijvoorbeeld. Die zorgt ervoor dat de associatie met het klassieke naar-het-werk-fietsen niet meer op gaat.

Verder is de EZ Rider volledig elektrisch aangedreven, wat ons milieu weer ten goede komt. Jouw ride stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit, verbruikt geen fossiele brandstoffen en is muisstil. Zonder auto naar het werk gaan, vermindert uiteraard ook de files voor al die andere pendelaars. Je stelt dus een goede daad voor het milieu én voor je medemens.

Bij het ontwerp werd bovendien rekening gehouden met alle noden inzake stedelijke mobiliteit. De EZ Riders zijn licht, compact en opplooibaar, waardoor je ze gemakkelijk kan meenemen op het openbare vervoer. Ze zijn daardoor ook bijzonder vlot te “parkeren”. Om nog maar te zwijgen van de bluetooth, de USB-aansluiting en de geïntegreerde speakers die jouw ritje nóg aangenamer maken.

Rare blikken van je collega’s omdat je zonder auto op het werk verschijnt? Tot ze jouw EZ Rider zien verschijnen en/of ook eens een proefritje hebben gemaakt. Dan worden die rare blikken ongetwijfeld blikken van pure jaloezie!

Work it out for yourself!

Kom vooral zelf eens uittesten hoe easy de EZ Rides werkelijk zijn. Contacteer een verdeler in je buurt, vraag een testritje en geniet van jouw EZ Ride experience.

Show me the dealers!