1 Hip en trendy

Je kan er echt niet naast kijken. De e-rides vallen echt op met hun hip en trendy design. De EZ Step en EZ Rider zien er fantastisch uit met hun slank design, coole verlichting en flashy kleuren. Voorlopig ben je in Vlaanderen nog een echte trendsetter als je op je e-ride voorbij zoeft, want in België kan je nog niet zo lang een e-ride kopen. In hippe grootsteden als Parijs en Miami hebben deze e-rides echter al hun plekje in het straatbeeld veroverd. En terecht!

2 Eco-friendly

Elektrisch rijden is niet alleen leuk en hip. Door een e-ride te kopen, doe je het milieu ook een plezier. Geen uitlaatgassen, geen lawaai en er staat weer een auto minder in de file.

3 Lichtgewicht

Je neemt je e-ride overal vlotjes mee naartoe. Omdat hij zo weinig weegt en compact opvouwbaar is, kan je hem makkelijk in de koffer van de auto of de taxi kwijt. Of je neemt hem mee op de trein of de bus. Easy!

4 Relax

Met een e-ride hoef je niet meer te stressen om op tijd je afspraak te halen. Ook bezweet en naar adem happend op je bestemming aankomen behoren tot het verleden. Nu zoef je lekker relax en zonder al te veel inspanning door het drukke verkeer en kom je helemaal zen aan. Zeker als je tijdens je rit van je favoriete muziek geniet. Wist je trouwens dat de EZ Rider en EZ Step geïntegreerde bluetooth speakers hebben?

5 Geen parkeerstress

Lage-emissiezones, circulatieplannen, overvolle parkings. Op je afspraak geraken in het midden van de stad is vaak een challenge. Met een EZ Rider of EZ Step los je dat zo op. Je neemt het openbaar vervoer of parkeert je auto aan de rand van de stad en het laatste stukje tot aan je bestemming rijd je gewoon elektrisch. Op je bestemming kan je je ride ultra compact opvouwen en wegbergen. Zelfs onder je bureau.

6 Grotere afstand? Geen probleem!

De EZ Step brengt je tot wel 20 kilometer ver. Het is dus de perfecte compagnon in de stad. Wil je ook langere afstanden zoals je woon-werktraject elektrisch rijden, dan kan je beter een EZ Rider e-ride kopen. Dankzij de krachtige batterij kan je met je EZ Rider ongeveer 45 km afleggen zonder bijladen.

7 Goed voor de portemonnee

Een e-ride kopen is echt een kostenbesparende keuze. Bedenk eens hoeveel geld je het afgelopen jaar uitgaf aan je auto: verzekering, verkeersbelasting, onderhoud, benzine, dure parkings in de stad. Dat tikt snel aan. Om van de parkeerboetes nog maar te zwijgen. Of hoeveel extra benzine je auto verbruikt heeft terwijl je stil stond in de file?

In de stad heb je geen auto meer nodig als je de trotse eigenaar van een e-ride bent. Al is je e-ride ook een slimme aanvulling. Je kan je auto bijvoorbeeld goedkoop aan de rand van de stad parkeren, je EZ Rider of EZ Step uit de koffer halen en de rest van de afstand elektrisch afleggen.

Klinkt goed?

Dan is het de hoogste tijd om de laatste troef te ontdekken: het rijcomfort.

Boek een testrit