Kom de elektrische rides van EZ Ride testen in Waasland Shopping Center

Nu al publieksfavoriet

De elektrische rides van EZ Ride zijn nog maar sinds kort in België te verkrijgen en ze zijn nu al razend populair. Logisch ook, want deze slimme elektrische rides hebben echt alles wat je van moderne urban mobility solutions verwacht. Ze zien er fantastisch uit, ze zijn super praktisch én ze zijn ook vriendelijk voor het milieu én je portemonnee.

De eerste reacties tijdens de eerste publieke voorstelling op de Velofollies 2018 fietsbeurs en tijdens de outdoor fotoshoot in Gent waren overweldigend positief. Heel wat milieubewuste trendsetters hebben intussen ook al hun eigen EZ Rider of EZ Step besteld. Het zal dus niet lang meer duren voor de EZ Rides een even vertrouwd beeld zullen worden als in Miami en Parijs. Daar zijn deze super handige vervoersmiddelen gewoon niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Doe zelf de test!

EZ Ride stelt haar slimme elektrische rides aan het grote publiek voor tijdens een heuse road show door heel België. Ook het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas wordt een van de haltes. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018 kan je in de centrale gang de compact opvouwbare eco-rides zoals de EZ Rider en de EZ Step in hoogst eigen persoon komen bewonderen en uittesten. En dat is niet alles…

Waarom even stoppen?

  • Maak een gratis testrit met de EZ Step en/of EZ Rider.
  • Een coole elektrische vouwstep winnen? Say cheese!
  • Voor snelle beslissers hebben we straffe actieprijzen.

Need to know info

  • vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2018, tijdens de WSC openingsuren
  • @Waasland Shopping Center (in de centrale gang bij de INFO balie)

Niet vrij die data?

Je kan de EZ Ride artikelen ook komen uittesten op de Goed Gevoel Ladies Fair van 23 tot en met 25 maart 2018 in Flanders Expo Gent.

Elektrische rides veroveren Waasland Shopping Center

Don’t miss the scoop!

Dit is jouw kans om dé nieuwe trend als een van de allereersten te ontdekken. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs op 23 of 24 februari 2018 in Waasland Shopping Center en ervaar zelf hoe de EZ Rider en EZ Step onze kijk op mobiliteit gaan veranderen.